logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest moldai Trei furat fan biciclete
moldai Trei furat fan biciclete PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Duminică, 26 Septembrie 2010 10:28

Aşteptare pentru fluierul de a face biciclete stânga în zona de raid Tardini de fani sa angajat să urmeze exploateaza de Parma. Trei tineri moldoveni, in varsta de 19 la 27 de ani, au fost un sigur: cu Cleşti mari în roaming pe străzile din jurul stadionului, de aşteptare pentru începerea jocului. Apoi, în 90 de minute si a marcat de hit-uri mai mult ca posibil, sigur că proprietarii de vehicule le-ar fi prins în flagrant. O dată rupt lanţurile şi lacăte, şi a adus bicicleta într-un garaj din Via Bandini, să devină un depozit real de biciclete furate.

read in the original
Activităţile bandei, cu toate acestea, a fost întreruptă de poliţie. Militară a primit mai multe rapoarte de furturi în zona stadion în timpul jocurilor, astfel încât verificările au intensificat pe străzile din apropiere. O patrula în jurul 14:30, astfel, el a observat doi tineri de echitatie biciclete pedalat departe în grabă într-o curte în Bandini. Acolo, ei au aşteptat un alt băiat într-un rucsac care a avut loc o pereche mare de tăietori de sârmă. În plus, căutare l-a permis să găsească tineri lacăte şi lanţuri rupte. Cei trei au fost găsite în posesia unei biciclete furat doar un tata care la însoţit pe fiul său pentru a viziona jocul. În garaj şi curte au fost confiscate un numar de sapte vehicule care au fost furate. Pentru cei trei băieţi, toţi de naţionalitate moldovenească, şomeri şi sosit recent în Italia, au plecat în cătuşe. Astăzi a fost validat în timpul procesului pentru a opri rută directă: ele trebuie să aştepte pentru ca instanţa să rămână în închisoare.

parma.repubblica.it


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Duminică, 26 Septembrie 2010 10:37
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.