logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home Știri Latest Faceţi clic pe a treia zi, 03 februarie 2011
Faceţi clic pe a treia zi, 03 februarie 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Natascia   
Miercuri, 02 Februarie 2011 22:36

Joi trei/02/2011, ultimul termen, pentru conversia de permise de şedere pentru ocuparea forţei de muncă non-sezoniere de 11000 permiselor de studiu, stagii, munca sezonieră şi alte tipuri, precum şi non-admiterea de 4000 care au absolvit programe de de formare în ţara de origine.

read in the original
Conversie la permisele de şedere pentru muncă non-sezoniere de 11.500 acţiuni, distribuite după cum urmează:

* 3000 permise pentru permisele de studiu pentru ocuparea forţei de muncă;
* 3000 permise pentru permisele de studiu pentru ocuparea forţei de muncă;
* 4000 pentru permisele de permise de muncă pentru ocuparea forţei de muncă sezonieră;
* 1000 CE permis de şedere eliberat pentru rezidenţii pe termen lung din alte ţări ale UE în permis pentru ocuparea forţei de muncă;
500 CE permisul de şedere eliberat pentru rezidenţii pe termen lung din alte ţări ale UE în permise pentru auto-ocuparea forţei de muncă;
Decret prevede, de asemenea, un contingent de 4.000 de bilete pentru cetăţenii străini non-UE care trăiesc în străinătate care au absolvit programe de instruire şi educaţie în ţara de origine în conformitate cu articolul. 23 din Decretul legislativ 25 iulie 1998, nr 286.
În cazul de epuizare a acestei acţiuni, sunt permise de intrare mai mult pe baza cerinţelor actuale de lucrători instruiţi, în sensul articolului 23 şi articolul 34 din DPR 31 august 1999, nr 394.
În cele din urmă, sunt permise în Italia, pentru motive de muncă sezonieră şi non-auto-ocuparea forţei de muncă, în termen de un contingent de 500 de unităţi, muncitorii de origine italiană de către cel puţin un părinte la gradul al treilea în linie directă de coborâre, cu domiciliul în Argentina, Uruguay, Venezuela şi Brazilia, se aplică să fie incluse într-o listă care conţine calificările profesionale ale muncitorilor înşişi, înfiinţat la reprezentanţii diplomatice sau consulare italiene în Argentina, Uruguay, Venezuela şi Brazilia.
Următorul va fi Ministerul Muncii pentru a da unităţile teritoriale la nivel de provincie, apoi avizul de competenţă, Provincial de Muncă şi sediul poliţiei. Pe baza acestor evaluări Biroul Unic pentru Imigrare va elibera autorizaţia de angajator şi lucrătorul străin, la rândul său, ar trebui să apară la ambasada sau consulatul italian din ţara dumneavoastră şi se aplică pentru o viză pentru a intra Italia, şi subscrie one-stop shop cu angajatorul contractului de şedere şi apoi retrage permisul de şedere la secţia de poliţie.

immigrazione.biz


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.