logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Saturday 21st of September 2024

Home
Îngerii Prut, Republica Moldova cântând parmesan PDF Imprimare Email
Scris de RAFFAELE CASTAGNO   
Miercuri, 12 Mai 2010 21:40

La data de 01 mai au trimis publicul in extaz Piacenza. Polase, Maruga, Doga Dog şi Prut sunt protagoniştii al trupei care este zdrobitoare nopti de dans cu ritmuri ducal macaroane din Europa de Est.

Odată ce există în limba engleză a fost "fals", de Raf şi Ivana Spagna . Astăzi ne uităm estul Europei. Cu un dram de creativitate, un traducător on-line, şi un pic "de geografia aici's Angels Prut ( Uita-te la SITE ), auto-proclamat Republica Moldova bandă, cu ritmurile sale şi versurile lui merge nebun pe ringul de dans şi Parma, de asemenea, cruci graniţele provinciei, vin pentru a sărbători 01 mai în Piacenza.

read in the original

VIDEO "SPRAZNE"

În Moldova, trebuie să recunoaştem, este numele de Prut. Spatele scenei sunt 4 băieţi Parma, născut Marcello Savi, Andrea Tanzi, Gino Andreoli Cagnolati şi Leonardo, care au decis să creeze acest experiment unic în artă şi muzică. "Totul este născut - a spus Leonardo - printr-un video polonez cu patru baieti imbracati in moduri ciudate, dar cântând în serios." Aşa că am împrumutat costume, provocarea a ramas a textelor. Cum se scrie un cântec în Moldova?


Nimic nu putea fi mai simplu, în zile de la Internet: "Doar traducator Google. Lucru curios este că, dacă încercaţi să re-traduce în limba italiană, iese ceva complet diferit." Deci, rezultatul final sunt texte care nu poate depăşi o examinare de gramatică Moldova, dar distractiv pare asigurată. "Pentru noi e doar o modalitate de a paraliza limba italiana", spune Cagnolati.

"La Piacenza ne-au aruncat flori pe scena si sutiene. Un triumf Rockstar. Şi pe web depopulate. Clipurile video de pe YouTube au peste 10 mii afisari. Grup Facebook ajunge la aproape o mie de membri, se face clic pe site-ul web. Succesul puternice dintre cele 4 partizani au produs chiar şi un album (500 de exemplare distribuite strict de mână) "Lamai proprie" înseamnă un disc, astfel cum a sugerat de traducere online (doar Google) ", care vorbeşte despre dragoste şi motoare Track" , în cazul în care ascult un mare succes al grupului "Sprazne. Unde ne îndreptăm? "Să-ul va judeca."

[] Parma.repubblica.it


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.