logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Excavator furat în Italia găsit în Moldova PDF Imprimare Email
Scris de Ion Balica   
Luni, 28 Decembrie 2009 14:39

Un excavator ce a "dispărut" dintr-o curte din Bellagrande, Lavezzola, a fost recuperat cu ajutorul sistemului de localizare satelitar unde credeți, exact! în Moldova. Este vorba despre un excavator Caterpillar a cărui valoare superă 90 mii de euro.
Datorită colaborării dintre Interpol și compania care asigura comunicațiile prin satelit cu excavatorul, a fost posibilă reconstruirea traseului pe unde a fost transportat excavatorul inclusiv și orele de trecere a diferitor vămi... Din Italia în Austria apoi în Ungaria, România și Moldova în perioada 17-20 decembrie. După ce Interpolul au alertat poliția moldovenească să plece la locul indicat cei din urmă au raportat că nu au găsit "nimic". Însă după insistarea consulului italian în Moldova, poliția a mai facut un tentativ însă de data aceasta cu rezultat pozitiv și anume au gasit excavatorul și au arestat șoverul camionului care îl transporta.


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.