logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
"Dirty români, şi o luptă izbucneşte în clasă, două fete în spital PDF Imprimare Email
Scris de CodruBot   
Luni, 24 Mai 2010 14:37

"El vorbeşte, român ...." m italiană Şi apoi în jos baril de două fete ID Technical Institute "Bertrand Russell-Aldo Moro curs Molise 58 la Valletta.

read in the original

"Fără dumneavoastră IC ..., eu vorbesc ca eu vă rog," a fost răspunsul (în italiană) a emigrat din România coleg de clasa. Aceasta este prologul unei încăierări între studenţi a avut loc joi dimineaţă la şcoală în timpul vacanţei.
Cele două fete au fost certurile, susţinute de suporterii, cât şi cadrelor didactice, act acum, ei au luptat un pic ", pentru a restabili calmul. După câteva minute, în cursul Molise au fost maşini de poliţie şi ambulanţe din cele 118. Cei doi studenţi au fost transportate la camera de urgenţă de la Vittoria Maria şi Medicină: ochiul stâng italian, românii de pe nas.

Rapoartelor întocmite de agenţii au fost expediate către autoritatea judiciară competentă (tribunalul pentru minori), care va evalua orice tip de infracţiune.


El întinde braţele Rita Brown, în timp decan lung cu patruzeci de ani de experienţă: "Într-adevăr aici nu am avut niciodată probleme de această natură. Suntem foarte atenti. Studenţii străini sunt de 10%. In total sunt 800 de elevi, inclusiv seara, de o sută de profesori. Am fost de predare elevii pentru a transmite cultura de legalitate şi de integrare. "

Un act de agresiune, care este fără precedent în Russell, "nu ştiu dacă putem defini agresiunii. Ce este sigur este faptul că cele trei elevi străini între ei vorbesc limba română poate face liber, dar provocarea de fata italiene nu ar trebui să fie privite în rasiste cheie. " Destul de diferite, în funcţie de profesorii şi colegii: "A fost o modalitate de a obţine observat şi acceptate de" turma ", puternică şi câştigătoare compus din nişte copii foarte întreprinzător." Elevii care nu acceptă în totalitate prezenţa colegii străini: "Aici - citiţi cap - există unii studenţi care provin din Venaria şi îi oferă unele probleme." Tinerii din gasca bebelusul brusc faptul că ei înşişi au numit "Gescaleros.

Director de şcoală şi profesorii (unele sunt mai mult de douăzeci de ani Russell) a luat situaţia în mână: "Am sunat la 118 şi de poliţie - a declarat Rita Brown - pentru că toată lumea înţelege că fiecare act că el realizează consecinţe. Baietii au atenuat şi sunt reflectate în mod corespunzător. În acest violentei in scoala este interzis. Am atras personajele principale verbal şi în scris, dar nu va dura suspendare. Faptul trebuie să facă toată lumea să înţeleagă ce înseamnă un comportament civilizat. "
părinţilor în cauză a protagonistilor ", care se vor confrunta, de asemenea, o reflecţie adâncă - spune un profesor - profesori şi noi suntem aici, disponibile pentru a oferi suport deplin noastre".

[] Cronacaqui.it


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.