logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Friday 20th of September 2024

Home
Trimiși cu misiuni speciale în Italia PDF Imprimare Email
Scris de Druta Mihail   
Luni, 27 Iulie 2009 21:36

AtentieAzi, 27 iulie 2009, un grup de cetățeni moldoveni din Parma, Italia, adunati in Parcul central din acest oras, discutau despre alegerile parlamentare din Moldova si conditiile grele impuse moldovenilor de peste hotare privind participarea vot. Toti erau de acord ca partidul comunist vrea numai banii, dar nu si voturile celor departe de casa. Totusi, participantii la discutie au cazut de acord, ca trebuie de facut tot posibilul pentru a merge la Consulat, pentru a vota partidele liberale.

In acest moment, a aparut un individ suspect, care s-a napustit cu rautate asupra celor ce-i criticau pe comunisti, luindu-le acestora apararea si defaimînd pe Dorin Chirtoaca și partidele liberale. Spre exemplu, dînsul incerca să dovedească precum că, comuniștii de azi nu sînt ca aceia cu represiunile, deportarile, foametea s.a.m.d.  A recurs la sperietoarea unirii si chiar declaratii de-a dreptul minciunoase: chipurile, Romania a inchis granita, dar nu regimul lui Voronin(!) A agresat verbal si chiar a amenintat cu rafuiala fizica o tinara care a decis sa imortalizeze evenimentul cu ajutorul unui celular (“O sa îți pară rău!”, “Îți fărîm în bucăți telefonul și o să ți-l bag pe gît!”).  Deși individul cu pricina afirma ca este muncitor la o fabrica din Parma, a refuzat sa numeasca concret locul sau de lucru si n-a binevoit sa spuna macar nici care este numele sau.
Atunci un barbat dintre cei prezenti a expus parerea ca, probabil, avem de afacere cu un diversionist politic, agent al serviciilor secrete de la Chisinau. Intre timp, mai multi barbati, dar si femei, i-au respins,  cu exemple concrete, declaratiile grosolane. Aici eroul nostru si-a schimbat brusc comportamentul, a inceput sa glumeasca, sa rida, pentru ca, peste citeva clipe, sa se indrepte spre iesirea din parc, unde il astepta o masina de lux marca Chrysler Jeep Nitro cu numere de inmatriculare italiene DG 70 AS, la volanul careia statea un alt tip – probabil – soferul de serviciu.
Oare citi, diversionisti politici a trimis regimul lui Voronin in Italia, caci numai in orasul Parma au fost observati in ultima luna cel putin inca patru? Dar e de notat, ca in Provincia Parma mai exista și alte orase, iar in Italia sînt peste 100 de provincii. Cîți bani au fost luați din bugetul Moldovei pentru dezinformarea și santajarea alegătorilor de peste hotare? Sînt întrebări, la care se va da raspuns dupa schimbarea guvernarii din Moldova.
La moment, este solicitată orice informație privind identitatea “eroului” din Parcul Ducale orasul Parma, Italia. Prezentam mai jos citeva poze ale individului cu pricina, precum si a tipului de masina Crysler Jeep Nitro, identica cu masina cu numere de inmatriculare DG 70 AS.

 

Cine-i persoana din imagine
Rugăm pe oricine care recunoaște această persoană
să scrie la adresa de email info @ codru . eu

 


blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Marţi, 28 Iulie 2009 16:26
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.