logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Saturday 21st of September 2024

Home
O calificare meritată PDF Imprimare Email
Scris de Codru Team   
Luni, 31 Mai 2010 11:06

    Un eveniment important s-a produs pentru fotbalul raional: pentru prima dată raionul Ungheni are o reprezentanță în Divizia Națională a Campionatului Moldovei la fotbal, în condițiile în care, pe date de 26 mai, s-a desfășurat derby-ul pentru calificare între FC Costuleni (ocupanta primului loc) și Lilcora Chișinău (locul doi), terminat cu victoria costulenenilor, la un scor de tenis de 7:0! Astfel, Fc Costuleni, a terminat prima poziție în clasamentul final al Diviziei A cu 74 de puncte, cu două mai mult decît ocupanta locului doi, care se va bate la promovare în Divizia Națională cu Sfîntul Gheorghe Suruceni.

   De asemenea, Olimp Ungheni a reușit o victorie, pe teren propriu, contra celor Academia UTM 2, cu scorul general de 3:1, terminînd pe locul 13, cu șansa evoluării în sezonul următor al Diviziei A.

   FC Costuleni își dispută meciurile pe terenul stadionului sătesc din s. Costuleni, care a suferit multiple modificări, cu suportul financiar al omului de afaceri, Iurie Chirinciuc, care este și patronul actualei echipe.

   Echipa Codru îi urează tinerilor fotbaliști de la FC Costuleni succese mari în continuare!


blog comments powered by Disqus
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.