logo
Italian - ItalyRomână (România)Russian (CIS)Ukrainian (Ukraine)Português (pt-PT)Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)简体中文(中国)English (United Kingdom)

Thursday 19th of September 2024

Home
Unde sunt ecologiştii din Moldova? PDF Imprimare Email
Scris de Florent Parmentier   
Vineri, 25 Februarie 2011 00:26
mişcări politice au progresat în ultimele două decenii în întreaga Europă. Mediului având originea în ţările din Europa de Nord şi Germania, a mareelor ecologist a venit astăzi şi multe alte ţări europene:. Franţa nu face excepţie de stânga franceză în mod tradiţional bazat pe socialiste şi comuniste partid. În prezent, ea are un aliat, care devine mai puternic şi a declarat că cele două forţe a părăsit partidul, deoarece "Europa ecologist," succesor "Verzii".
read in the original

În Franţa, totul pare să se concentreze pe necesitatea de ecologist - de îndată ce se anunţă un val de inundaţii se produce sau există o poluare chimică, în mod necesar să apară întrebări cu privire la diferite aspecte ale crizei ecologice actuale: încălzirea climei, defrişări, epuizarea resurselor energetice material, animal sau dispariţia speciilor de plante, toate aceste probleme fac parte din viaţa noastră de zi cu zi pentru o lungă perioadă de timp deja.

Prin urmare, ochiul de o surpriză că francezii asculta comentariile dvs. cu privire la inundaţiile politicienii moldoveni care au afectat Moldova în luna august a anului trecut: se pare că principala controversă referitoare la politica de mediu care a fost necesar să fie aplicate în situaţii de acest tip, dar îndreptate în special spre originile geopolitice ale acestor inundaţii,. Astfel, vehiculul ca o ţară vecină precum România, de cedare a barajului ar fi forţat pentru a salva orasul Galati, situat câteva sute de kilometri. Este adevărat că o astfel de acuzaţie nu este altceva decât un extravaganta, dar în acelaşi timp, el descoperă o diferenţă fundamentală pe care am găsit între Franţa şi Republica Moldova: istorie şi importanţa geopolitică atribuite, două instrumente de analiză extreme, desigur, nu sunt lipsite de interes, cu toate acestea, care uită uneori să ia în considerare alte lucruri.

În Franţa, o astfel de incident a avut loc cu câteva săptămâni înainte de alegerile cruciale ar întări poziţia a mişcării de mediu mecanic:. Partid Nici susţine că orice succes obţinut naţionale ecologist alegerile din 28 noiembrie ca partid deschis says ecologist luat aproximativ o mie de voturi. Toate numai parties majore au pus într-o foarte logică, condiţiile pentru a depăşi criza în Moldova şi lupta împotriva sărăciei, mergând overlooked environmental probleme complet:. Nu este nimic surprinzător în faptul environmental că problemele sunt o preocupare bogate ţări în cazul în care val de expansion a venit în ţările din Europa Centrală, statele candidate nevoie de mai mult timp pentru a obţine condiţii ecologice specifice, nu. având anumite un nivel de dezvoltare economică este, probabil, foarte dificil de a implementa un model de creştere bazat pe un mediu sănătos şi de politici publice adaptate,. Mai mult decât atât alegătorii din Franţa ecologist atrage mai multi reprezentanti din clasele de mijloc şi de sus, doar cele mai populare, ceea ce confirmă ideea că "ecologia este un privilegiu al celor bogati."

Cu toate acestea, chiar dacă problemele de mediu sunt difuzate într-un anumit subiect de către publicul larg în ţările bogate, aceste aspecte rămân de toate: în timp ce ţările bogate şi-au găsit o modalitate de a lupta împotriva schimbărilor climatice, ţările sărace vor găsi, fără îndoială, se într-o mult mai complicat. Apoi, acesta va fi momentul să ne întrebăm doar ceea ce este necesar pentru a căuta o geopolitice
rigin a tuturor fenomenelor, nu într-adevăr o soluţie la problemele reale,. Având în vedere tot mai mare importanţa pentru mediu a problemelor atribuite de către opinia publică în ţările vest-europene fiind o ţară virtuos în acest domeniu ar putea deschide noi perspective pentru Moldova Lupta împotriva energie risipită şi a energiei regenerabile dezvoltare este atât o acţiune ecologică şi o necesitate economică.
blog comments powered by Disqus
Ultima actualizare în Vineri, 25 Februarie 2011 00:41
 


Motorizat de great Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS. Creative Commons License
Content of www.codru.eu by Codru.eu is licensed under a Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported License.